Am nevoie să acorde o atenție la tipul de piele

Pentru femei, piele de îngrijire corporală o chestiune de comune și luate pentru a acordat.

masă de toaletă și rafturi în baie doar căptușite borcane, sticle și tuburi, concepute pentru a conserva și de a spori farmecul feminin. Ritualul familiar al unei „curățare – umiditate – produse alimentare”, mulți se angajează în deplină încredere că mijloacele alese corect. Dar, e adevărat?
Ce tipuri de piele este

Produse cosmetice pentru îngrijirea corpului este ales, de obicei, în funcție de tipul de piele, cunoscut sub numele de patru.

ten gras – poros și gras, decolorare rapid aspectul și este predispus la formarea de puncte negre si cosuri. Dar, de-a lungul anilor, este în nici o grabă la pământ și acoperite cu riduri.
piele uscată – sensibilă și subțire, de multe ori sufera de iritare. glande sebacee în ea un pic, iar activitatea este scăzută. Slaba poarta ultraviolete, chapping și rece. vestejirea Rapid – cel mai mare dezavantaj.
piele normala – un cadou minunat de la natură. Ea armonios porii invizibile si reduce glandele sebacee lucreaza tenul moderat, bun și o bună toleranță de experimente hostess cosmetice.
Amestec de piele – conectarea diferitelor tipuri de piele sub formă de insule. De exemplu, uleios pe frunte și bărbie, combinate cu obrajii uscate. Sau pielea strălucitoare uleios pe nas și frunte solzos uscat.

Această clasificare este adesea condusă de clienții de sex feminin de îngrijire a pielii, fara a cunoaste „capcane” de această simplificare.
Ceea ce este trecut cu vederea în selectarea produselor cosmetice

Piele – un corp de frumusețe, cu caracteristici unice, care nu poate fi subestimat.

1. Metodă conform reînnoire constantă trece prin descuamarea stratului cornos. În cazul pielii uscate, procesul este mai lent, deci utilizați creme grase conduce numai la aglutinarea celulelor moarte. Rezultatul – deteriorarea tenului și apariția inflamației. Pe de altă parte, atunci când se utilizează o degresate creme și loțiuni uleioase încălcări Gidrobarer pot să apară, cu toate semnele de deshidratare.

2. Sezon schimba semnificativ climatice afectează starea pielii. Caractere aldine și strălucitor de căldura verii, devine uscat și sensibil la îngheț de iarnă.

3. Modificări legate de vârstă sunt întotdeauna însoțite de uscăciune și subțierea pielii, pierderea de elasticitate.
Ce determină de îngrijire a pielii

Frumusete sfătuiți să se concentreze în primul rând asupra nivelului de melanina din piele. Cu cât este mai pigmentul din piele este mai puțin predispus la fotoimbatranire. Pielea mai ușoare, de îngrijire este necesară pentru a proteja de uscăciune și arsuri solare. Prezența problemelor dermatologice (acnee, alergii) va influența alegerea, precum și necesitatea de a exfolia și umezeală.

Deci, există orice tip de valoare de piele? Doar în termeni generali – pentru a lucra sarcinile de bază ale îngrijirii, ținând seama de grosimea pielii și a glandelor sebacee. Și apoi trebuie să acționeze în funcție de circumstanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *